Funda Almohada, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal
  Cotton Vitae

  Tyynyliina, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

  8,60 €
  Sisältää alv:n

  Tyynyliinat, joissa on 100% egyptiläistä puuvillaa, jossa on 200 lankaa.  Yhdellä sivuaukolla, sisäläpällä, joka estää tyynyn tulemisen ulos, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on vakiomittaukset, joita asiakkaamme käyttävät sukissa, kun se osoittaa, että "+5 cm" on Oxfordin tai reunan raja, joka kulkee tyynyliinan kehän ympäri erotettuna puuvillalangan ompelemalla.

  Värit
  Mittaus:
  100% secure payments

  Percale-kankaan laatu on ylivoimainen. Tunnet heti eron, kun nautit puhtaasta puuvillaisesta percale-tyynyliinasta, joka on sekä pehmeä että joustava. Erittäin hengittävä, nukut paremmin. Näet myös eron ajan myötä, sen erittäin korkea laatu takaa sinulle kankaita, joilla on pitkä käyttöikä.

  • Suosittelemme pesemään yli 60º pesuohjelmasta.
  • Levitä hyvin kuivumisaikana, jos käytät kuivausrumpua, ota pois ja ymmärrä hyvin, jotta silitys on helppoa.
  • Älä käytä valkaisuainetta, suosittelemme pesuainetta, jolla on aktiivista happea, luonnollisen valkoisen värin säilyttämiseksi.

  Tiheys: 120 g/m²

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  2FUNAL231

  Quick Compare

  Tuote
  Funda almohada 300 Hilos rayada satén Tyynyliina 300 Lankaa Raidallinen satiini Funda Almohada SATÉN 400 Hilos SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa Tyynyliina 400 puuvillaperkaali Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL Funda almohada algodón 600 hilos satén Puuvilla tyynyliina 600 lankaa satiini
  Availability
  Hinta
  8,75 €
  11,00 €
  12,89 €
  18,05 €
  Kuvaus

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Oxfordin tyynyliinoissa +5 cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla kehän ympärille.

  Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.

  Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

  Puuvillatyynynpäällinen 600 lankaa satiinia, valmistettu 600 langan kankaasta neliötuumaa kohti, puhdasta puuvillaa. viimeistele pehmeällä norsunluunauhalla.

  No features to compare