Funda almohada 300 Hilos rayada satén
  Cotton Vitae

  Tyynyliina 300 Lankaa Raidallinen satiini

  8,75 €
  Sisältää alv:n

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Oxfordin tyynyliinoissa +5 cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla kehän ympärille.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Pese 40 asteessa, Jos käytät kuivausrumpua, jossa on kosteutta tai pesukoneen pyörimisen jälkeen, levitä sitten hyvin ja silitä. Älä sekoita pesussa muiden kuitukankaiden, kuten akryylin tai polyesterin/puuvillan, kanssa.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTPC3401

  Quick Compare

  Tuote
  Funda Almohada, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Tyynyliina, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale Funda Almohada SATÉN 400 Hilos SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa Tyynyliina 400 puuvillaperkaali Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL Funda almohada algodón 600 hilos satén Puuvilla tyynyliina 600 lankaa satiini
  Availability
  Hinta
  8,60 €
  11,00 €
  12,89 €
  18,05 €
  Kuvaus

  Tyynyliinat, joissa on 100% egyptiläistä puuvillaa, jossa on 200 lankaa.  Yhdellä sivuaukolla, sisäläpällä, joka estää tyynyn tulemisen ulos, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on vakiomittaukset, joita asiakkaamme käyttävät sukissa, kun se osoittaa, että "+5 cm" on Oxfordin tai reunan raja, joka kulkee tyynyliinan kehän ympäri erotettuna puuvillalangan ompelemalla.

  Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.

  Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

  Puuvillatyynynpäällinen 600 lankaa satiinia, valmistettu 600 langan kankaasta neliötuumaa kohti, puhdasta puuvillaa. viimeistele pehmeällä norsunluunauhalla.

  No features to compare