Funda almohada algodón 600 hilos satén
  Cotton Vitae

  Puuvilla tyynyliina 600 lankaa satiini

  18,05 €
  Sisältää alv:n

  Puuvillatyynynpäällinen 600 lankaa satiinia, valmistettu 600 langan kankaasta neliötuumaa kohti, puhdasta puuvillaa. viimeistele pehmeällä norsunluunauhalla.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Ainutlaatuinen kangas, meseroitu antamaan puuvillan luonnollisen kiillon ja pehmeyden, se on myös Sanforized, jotta luonnonpuuvilla ei kutistu pesuissa.

  Suosittelemme, että pesua ei käytetä yli 60 asteisella vedellä, helpottaaksesi silitystä, levitä se hyvin ilmaan tai kuivausrummun käytön jälkeen.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTO6401

  Quick Compare

  Tuote
  Funda Almohada, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Tyynyliina, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale Funda almohada 300 Hilos rayada satén Tyynyliina 300 Lankaa Raidallinen satiini Funda Almohada SATÉN 400 Hilos SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa Tyynyliina 400 puuvillaperkaali Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL
  Availability
  Hinta
  8,60 €
  8,75 €
  11,00 €
  12,89 €
  Kuvaus

  Tyynyliinat, joissa on 100% egyptiläistä puuvillaa, jossa on 200 lankaa.  Yhdellä sivuaukolla, sisäläpällä, joka estää tyynyn tulemisen ulos, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on vakiomittaukset, joita asiakkaamme käyttävät sukissa, kun se osoittaa, että "+5 cm" on Oxfordin tai reunan raja, joka kulkee tyynyliinan kehän ympäri erotettuna puuvillalangan ompelemalla.

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Oxfordin tyynyliinoissa +5 cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla kehän ympärille.

  Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.

  Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

  No features to compare