Patjan päälliset

Cotton Vitae

Patjanpäällinen MAX PUUVILLA NATURSAN

49,16 € 44,24 €

Max Cotton patjanpäällinen on 100% luonnollinen tuote, koska se on valmistettu kokonaan 100% puuvillasta. Tämä patjanpäällinen on käännettävissä, eli sitä voidaan käyttää epäselvästi molemmin puolin ja siinä on alusta, jossa on myös 100% puuvillakangasta.

Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 35 cm.

  • −10%
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator patjanpäällinen

94,08 € 84,67 €

Velfont Thermo-Regulating Patjanpäällinen yhdistää 100 % puuvillasta valmistettua luonnollista täytettä ja 100 % puuvillaa olevaa lämpöä säätelevää kangasta, joka soveltaa NASA:n kehittyneintä teknologiaa puuvillakankaaseen, jolloin saadaan eksklusiivinen ja ainutlaatuinen tuote markkinoilla.

Lämpöä säätelevä kangas imee, varastoi ja vapauttaa kehomme lähettämää lämpöä ja luo yksilöllisen mukavuusalueen. Tarjoaa jatkuvan mikroilmaston, ei liian kylmää, ei liian kuumaa.

Tämä petauspatja mukautuu jopa 200 cm:n pituisiin patjoihin ja kestää jopa 35 cm:n patjan korkeuden.

  • −10%
Cotton Vitae

Käännettävä Aloe Vera Microfiber -patjanpäällinen

19,14 € 17,23 €

Velfont Aloe Vera Reversible Microfiber Mattress Topper on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus, joka sisältää Aloe Vera -käsittelyn. Tämä hoito tarjoaa poikkeuksellisia etuja iholle ja tarjoaa pehmeyttä patjanpäälliselle.

Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 30 cm.

  • −10%
Cotton Vitae

Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitu patjanpäällinen

21,39 € 19,25 €

Velfont Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitupatjan päällinen on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus, joka sisältää Aloe Vera -käsittelyn yläpinnalla ja polyeteenilaminaatin alemmassa.

Aloe Vera -hoito tarjoaa poikkeuksellisia etuja iholle sen lisäksi, että se tuo pehmeyttä patjanpäälliseen, kun taas polyeteenilaminaatti tekee siitä vedenpitävän ja tarjoaa kattavan suojan nesteitä vastaan.

  • −10%

Tyyny käännettävä curl-patjanpäällinen

35,40 € 31,86 €

Velfont Pad Curl -patjanpäällinen on valmistettu 100% erittäin imukykyisestä puuvillakiharhasta, joka sisältää puhdistetun® antibakteerisen käsittelyn.

Tämä hoito eliminoi tehokkaasti bakteerit, jotka tarjoavat terveellisen levon ja kestävät pesua. Tämä patjanpäällinen on käännettävissä, eli sitä voidaan käyttää vaihtokelpoisesti molemmin puolin ja siinä on alusta, jossa on myös 100% puuvillan kiharakangasta.

Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 30 cm.

  • −10%