Pussilakanat / pussilakanat

Cotton Vitae

Pussilakana 400 Lankaa Egyptiläinen puuvilla percale

52,30 €

Pussilakana kattaa 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, joissa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheyteen verrattuna. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

Pussilakana 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, erittäin hengittävä, pussilakanan sulkeminen piilotetuilla painikkeilla.

  Cotton Vitae

  SATIN PUSSILAKANA 400 säiettä

  36,85 €

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Tämä takaa tuoreuden ja mukavuuden.

   Cotton Vitae

   Pussilakana 300 Lankaa raidallinen satiini

   38,90 €

   Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

    Cotton Vitae

    Pussilakana puuvilla 600 lankaa

    90,75 €

    Pussilakana puuvilla 600 lankaa, valmistettu puuvillakankaasta, joka on valittu sen joustavuuden ja kuidun pituuden vuoksi. Merseroitu ja desinfioitu kangas, jossa on 600 lankaa neliötuumaa kohti. Tunne maksimaalinen mukavuus ja pehmeys