Säädettävät levyt tai pohjat

Cotton Vitae

Säädettävä arkki 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla

46,77 €

Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, joten voit nauttia patjasi kaikista ominaisuuksista sekä egyptiläisen puuvillalevyn 400 langan mukavuudesta. Patjoille, joiden korkeus on enintään 35 cm.


  Cotton Vitae

  Säädettävä arkki Egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

  29,70 €

  Säädettävä arkki, 100% egyptiläinen puuvillakangas, jossa on 200 lankaa, patjan korkeudelle jopa 35 cm, kiinnitys 4 kulmaan joustavalla langalla, täydellisen pidon takaamiseksi, tämä Percale-laatu on erittäin hengittävä, joten sinulla on aina kaikki patjasi ominaisuudet eleganssin ja mukavuuden lisäksi.

   Cotton Vitae

   Säädettävä arkki 300 Kierteet raidallinen satiini

   26,59 €

   Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa.

   Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Säädettävät lakanat sopivat jopa 33 cm syviin vuoteisiin

    Cotton Vitae

    Satén 400 -säikeiden arkki

    40,15 €

    Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jolla on poikkeuksellinen kiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti, Mercerized ja sanforized, mikä tekee siitä luonnollisen puuvillan kiillon ja välttää kutistumista pesussa. Nämä satulat on kiinnitetty joustavalla johdolla jokaiseen kulmaan.