Sábana Ajustable Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal
  Cotton Vitae

  Säädettävä arkki Egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

  29,70 €
  Sisältää alv:n

  Säädettävä arkki, 100% egyptiläinen puuvillakangas, jossa on 200 lankaa, patjan korkeudelle jopa 35 cm, kiinnitys 4 kulmaan joustavalla langalla, täydellisen pidon takaamiseksi, tämä Percale-laatu on erittäin hengittävä, joten sinulla on aina kaikki patjasi ominaisuudet eleganssin ja mukavuuden lisäksi.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Percale-kankaan laatu on ylivoimainen. Tunnet heti eron, kun nautit puhtaasta percale-puuvillasta, joka on sekä pehmeää että joustavaa. Erittäin hengittävä, nukut paremmin. Näet myös eron käyttöaikaan, sen erittäin korkea laatu takaa sinulle kankaita, joilla on pitkä käyttöikä.

  • Suosittelemme pesemään yli 60º pesuohjelmasta.
  • Levitä hyvin kuivumisaikana, jos käytät kuivausrumpua, ota pois ja ymmärrä hyvin, jotta silitys on helppoa.
  • Älä käytä valkaisuainetta, suosittelemme pesuainetta, jolla on aktiivista happea, luonnollisen valkoisen värin säilyttämiseksi.

  Tiheys: 120 g/m²

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  2SAAJU165

  Quick Compare

  Tuote
  Sábana ajustable 300 Hilos rayada satén Säädettävä arkki 300 Kierteet raidallinen satiini Satén 400 -säikeiden arkki
  Availability
  Hinta
  26,59 €
  40,15 €
  Kuvaus

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa.

  Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Säädettävät lakanat sopivat jopa 33 cm syviin vuoteisiin

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jolla on poikkeuksellinen kiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti, Mercerized ja sanforized, mikä tekee siitä luonnollisen puuvillan kiillon ja välttää kutistumista pesussa. Nämä satulat on kiinnitetty joustavalla johdolla jokaiseen kulmaan.

  No features to compare