Funda Edredón, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal
  Cotton Vitae

  Pussilakana, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

  37,15 €
  Sisältää alv:n

  Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasta, jossa on 200 lankaa.  Nämä pussilakanat, joissa on aukko sisäläpällä ja sulkeminen piilotetuilla painikkeilla, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on kaikki koot, jotka sopivat peittoon.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Percale-kankaan laatu on ylivoimainen. Tunnet heti eron, kun nautit puhtaasta pussilakanan puuvillapercalesta, joka on sekä pehmeä että joustava. Erittäin hengittävä, nukut paremmin. Näet myös eron ajan myötä, sen erittäin korkea laatu takaa sinulle kankaita, joilla on pitkä käyttöikä.

  • Suosittelemme pesemään yli 60º pesuohjelmasta.
  • Levitä hyvin kuivumisaikana, jos käytät kuivausrumpua, ota pois ja ymmärrä hyvin, jotta silitys on helppoa.
  • Älä käytä valkaisuainetta, suosittelemme pesuainetta, jolla on aktiivista happea, luonnollisen valkoisen värin säilyttämiseksi.

  Tiheys: 120 g/m²

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  2FUNED163

  Quick Compare

  Tuote
  Funda Edredón SATÉN 400 Hilos SATIN PUSSILAKANA 400 säiettä Funda edredón 300 Hilos rayada satén Pussilakana 300 Lankaa raidallinen satiini
  Availability
  Hinta
  36,85 €
  38,90 €
  Kuvaus

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Tämä takaa tuoreuden ja mukavuuden.

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

  No features to compare