Tyynyliinat

Cotton Vitae

Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL

12,89 €

Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

  Cotton Vitae

  Tyynyliina, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

  8,60 €

  Tyynyliinat, joissa on 100% egyptiläistä puuvillaa, jossa on 200 lankaa.  Yhdellä sivuaukolla, sisäläpällä, joka estää tyynyn tulemisen ulos, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on vakiomittaukset, joita asiakkaamme käyttävät sukissa, kun se osoittaa, että "+5 cm" on Oxfordin tai reunan raja, joka kulkee tyynyliinan kehän ympäri erotettuna puuvillalangan ompelemalla.

   Cotton Vitae

   SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa

   11,00 €

   Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.

    Cotton Vitae

    Tyynyliina 300 Lankaa Raidallinen satiini

    8,75 €

    Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Oxfordin tyynyliinoissa +5 cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla kehän ympärille.