Patjan suojus

Cotton Vitae

Bambu patjansuoja

36,96 € 33,26 €

Velfont 3-kerroksinen vedenpitävä bambupatjasuoja on valmistettu bambukankaasta, jonka molemmilla puolilla on maksimaalinen imeytyminen, pehmeys ja tuoreus. Sen Neotherm-kalvo® on piilotettu kahden kangaskerroksen väliin ja tekee siitä vedenpitävän ja hengittävän tuotteen, joka tarjoaa täydellisen suojan nesteitä ja punkkeja vastaan, koska kalvo toimii fyysisenä esteenä, joka estää niitä tunkeutumasta patjaan.

Bambu on planeetan uudistunein kasvi, ja siksi se on ekologinen ja kestävä resurssi. Lisäksi se tarjoaa korkean kosteuden imeytymisen (jopa 6 kertaa enemmän kuin puuvilla).

  • −10%
Cotton Vitae

Joustava kihara patjanpäällinen

12,83 € 11,55 €

Rizo Elastic Velfont -patjanpäällinen on valmistettu 100% puuvillakihareesta, joka on parasta laatua, erittäin imukykyistä ja joustavaa. Tämä päällinen takaa patjan täydellisen hygienian, koska se suojaa sitä täysin.

Se voidaan sijoittaa helposti kankaan joustavuuden ja "U" -muotoisen vetoketjun ansiosta, joka kietoutuu hermeettisesti patjan ympärille.

  • −10%
Cotton Vitae

Suojaava patja Virusan

18,05 € 16,24 €

Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirusten) aktiivisuutta.

Koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

Visuran-patjansuoja on valmistettu 100% puuvillaneulekankaasta. Varmistaa patjan hygienian.

  • −10%

Vedenpitävä Respira Bajera -arkki

23,04 € 20,74 €

Velfontin vedenpitävä ja hyperhengittävä Respira-pohjalevy on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillakankaasta, joka on kammattu ja GOTS-sertifioitu lanka, erittäin pehmeä ja erittäin miellyttävä koskettaa.

Sen vedenpitävä ja hyperhengittävä Neotherm-kalvo® suojaa patjaa nesteiltä ja antaa ihon hikoilla tarjoten hikoilemattoman levon.

Vuodekoko 200 x 200, vain valkoinen

  • −10%