• −10%
Protector colchón Virusan
Cotton Vitae

Suojaava patja Virusan

18,05 €
16,24 € Säästä 10%
Sisältää alv:n

Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirusten) aktiivisuutta.

Koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

Visuran-patjansuoja on valmistettu 100% puuvillaneulekankaasta. Varmistaa patjan hygienian.

Mittaus:
100% secure payments

Virusan patjansuoja 100% puuvillaneulekankaalla

Visuran-patjansuoja® on valmistettu 100% puuvillaneulekankaasta. Se takaa patjan hygienian, koska se suojaa sitä kiinteällä tavalla pidentäen sen käyttöikää. Se yhdistää täydellisen suojan nesteitä ja kosteutta vastaan korkealla hengittävyydellä, jolloin ilma pääsee läpi.

Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta, koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

Mukautettavissa erilaisiin patjan korkeuksiin ja pituuksiin jopa 200 cm asti.

Ihanteellinen patjansuoja: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää patjansuojaa.

Koostumus:  Kangas: 100% puuvilla ja pohja: 100% polyuretaani

Pesuolosuhteet:

No lavar a temperatura mayor de 40º No lavar con lejía  Se puede lavar en alvadora programa suave   No planchar  No lavar en Seco

Tuotetiedot

Cotton Vitae
5503371

Quick Compare

Tuote
Funda colchón de Rizo elástico Joustava kihara patjanpäällinen Sábana bajera Respira Impermeable Vedenpitävä Respira Bajera -arkki
Availability
Hinta
12,83 € −10% 11,55 €
23,04 € −10% 20,74 €
Kuvaus

Rizo Elastic Velfont -patjanpäällinen on valmistettu 100% puuvillakihareesta, joka on parasta laatua, erittäin imukykyistä ja joustavaa. Tämä päällinen takaa patjan täydellisen hygienian, koska se suojaa sitä täysin.

Se voidaan sijoittaa helposti kankaan joustavuuden ja "U" -muotoisen vetoketjun ansiosta, joka kietoutuu hermeettisesti patjan ympärille.

Velfontin vedenpitävä ja hyperhengittävä Respira-pohjalevy on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillakankaasta, joka on kammattu ja GOTS-sertifioitu lanka, erittäin pehmeä ja erittäin miellyttävä koskettaa.

Sen vedenpitävä ja hyperhengittävä Neotherm-kalvo® suojaa patjaa nesteiltä ja antaa ihon hikoilla tarjoten hikoilemattoman levon.

Vuodekoko 200 x 200, vain valkoinen

No features to compare