• −10%
Sábana bajera Respira Impermeable

Vedenpitävä Respira Bajera -arkki

23,04 €
20,74 € Säästä 10%
Sisältää alv:n

Velfontin vedenpitävä ja hyperhengittävä Respira-pohjalevy on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillakankaasta, joka on kammattu ja GOTS-sertifioitu lanka, erittäin pehmeä ja erittäin miellyttävä koskettaa.

Sen vedenpitävä ja hyperhengittävä Neotherm-kalvo® suojaa patjaa nesteiltä ja antaa ihon hikoilla tarjoten hikoilemattoman levon.

Vuodekoko 200 x 200, vain valkoinen

Värit
Mittaus:
100% secure payments

Neotherm-kalvo®, joka on tarkoitettu yksinomaan Velfont-tuotteille, tekee siitä hengittävämmän kuin mikään muu markkinoilla oleva vedenpitävä arkki. Toisin sanoen sen päällä nukkuminen, kehomme vapauttama höyry haihtuu helpommin saaden mukavan levon ja ilman hikeä.

Tämä pohjalevy, joka mukautuu alustan kehän ympärillä olevan kumin ansiosta täydelliseen pitoon yöllä välttäen ei-toivottuja siirtymiä, voi olettaa jopa 200 cm pitkiä ja 30 cm korkeita patjoja.

Respira-pohjalevy on helppo sijoittaa ja se voidaan pestä koneellisesti.

Pohjalevy ihanteellinen: ihmisille, jotka etsivät luomutuotteita ja haluavat yhdistää vedeneristyksen hikittömään lepoon.

Tuotetiedot

58406601

Quick Compare

Tuote
Funda colchón de Rizo elástico Joustava kihara patjanpäällinen Protector colchón Virusan Suojaava patja Virusan
Availability
Hinta
12,83 € −10% 11,55 €
18,05 € −10% 16,24 €
Kuvaus

Rizo Elastic Velfont -patjanpäällinen on valmistettu 100% puuvillakihareesta, joka on parasta laatua, erittäin imukykyistä ja joustavaa. Tämä päällinen takaa patjan täydellisen hygienian, koska se suojaa sitä täysin.

Se voidaan sijoittaa helposti kankaan joustavuuden ja "U" -muotoisen vetoketjun ansiosta, joka kietoutuu hermeettisesti patjan ympärille.

Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirusten) aktiivisuutta.

Koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

Visuran-patjansuoja on valmistettu 100% puuvillaneulekankaasta. Varmistaa patjan hygienian.

No features to compare