Makuuhuoneen linja

Cotton Vitae

Päällinen 30% alas, 70% kynä

162,00 €

Päällinen 30% untuva, 70% sulka, ihanteellinen lisä patjallesi, höyhentäyte mukautuu täydellisesti vartaloon ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden yöllä.

TÄYTTÖ: 30% alas 70% sulka
KANGAS: 100% Downproof Cotton
VAATTEET: Kassetten
KEHÄN VIIMEISTELY: Ulko-osio 5cm
OMINAISUUDET: Hengittävä ja maksimaalinen mukavuus


  Cotton Vitae

  Alaskan höyhentyyny 90% untuva 10% sulka

  137,00 €

  Uusi tyyny tyylikkäällä ja modernilla viimeistelyllä. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

  TÄYTTÖ: 90% Alas 10% Sulka
  TIHEYS: Sukka
  KANGAS: 100% untuvakestävä satiinipuuvilla
  TAHDIKKUUS: Ylimääräinen alas
  KEHÄN VIIMEISTELY: Ulompi osio ja elävä leikkaus

   Cotton Vitae

   Puuvillainen Natura-tyyny

   45,00 €

   NATURSAN-tyyny valmistettu kokonaan 100% puuvillasta.

   Se on valmistettu kaksinkertaisesta kannesta, jossa on 100% puuvillakangasta vetoketjulla.

   Cotton Natura -tyyny toimitetaan mukavassa monikäyttöisessä laukussa. Valmistettu beigestä kangaspuuvillasta, ruskeat kahvat ja vetoketju sen sulkemiseksi.

   Tyyny ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai suuren rakenteen omaaville ihmisille, jotka nukkuvat selällään ja etsivät luonnollisia tuotteita.

    Cotton Vitae

    Banus puuvillainen päiväpeite 100%

    35,00 €

    Peitto, joka on kudottu langoilla 100% puuvillaan. Kangas, kohokuvioitu muotoilu wafle- tai mehiläispaneelissa. Tässä kokoelmassa on tyynynpäälliset, jotka on koristeltu nappien sulkimilla.

     Cotton Vitae

     Virusan-tyynynsuoja

     7,60 €

     Virusan® tyynynsuoja 100% puuvillaneulekankaalla

     Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirusten) aktiivisuutta.

     Koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

     Visuran-tyynynsuoja® on valmistettu 100% puuvillaneulekankaasta.

     Siinä on vetoketju tyynyn täydelliseen suojaamiseen.

      Cotton Vitae

      Quilt ASPEN 95% alas

      137,40 €

      Aspen Velfont -peitto on valmistettu 100% untuvatiiviistä puuvillakankaasta, mikä estää sen erittäin hienon täytteen häviämisen sisällä. Tämä täyte on valmistettu korkealaatuisesta neitsyt untuvasta, ei murskattu. Sille on tehty tiukat saniteettitarkastukset, se on puhdistettu, desinfioitu ja steriloitu.

      Sitä on saatavana yhtenä painona 270 g/m².

       Cotton Vitae

       Peitto DENVER - Extrasoft

       32,00 €

       Velfontin DENVER Eco -peitto on valmistettu sileästä mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus.

       Tämän peiton täyte on valmistettu neotermistä® Eco-konjugoitu silikoni ontto kierrätyskuitu, jolla on samat lämpö-, kosketus- ja talteenotto-ominaisuudet kuin neitseellisellä kuidulla, mutta joka vähentää planeetalla tuottamamme jätteen määrää ja säästää neitseellistä raaka-ainetta. Valmistettu vaakasuorasta uurretusta ja ulkoverhoilusta kehän ympäriltä.

        Cotton Vitae

        Tyyny TEIDE Neotherm® Plus

        32,33 €

        Teide-tyyny on valmistettu Neotherm® Plus -kuitutäytteestä, ainutlaatuisesta silikonista ja konjugoidusta ontosta kuidusta, erittäin ohuesta ja erittäin pehmeästä kosketukseen. Se on erittäin pörröinen kuitu, jolla on suuri palautumiskyky.

        Lisäksi tämän tyynyn kaksoispäällinen on valmistettu 200 langasta valmistetusta kammatusta puuvillakankaasta, jossa on kaunis listattu muotoilu; sisäkannessa on tieteellisesti testattu punkkien vastainen käsittely, joka kestää pesua.

        Lujuus: Keskikorkea

         Cotton Vitae

         Viscobambú-tyyny

         34,44 €

         Viskoelastinen tyyny, jossa on pehmeä rei'itetty ydin, jolla on suuri tiheys ja erityinen koostumus ja ylimääräinen korkeus, joka tarjoaa riittävän tuen ja erinomaisen hengittävyyden. Viskoelastinen ydin, jossa on muotomuisti, reagoi painoon ja kehon lämpötilaan, mikä lievittää painetta kosketuspisteissä ja sopeutuu täydellisesti pään ja kaulan muotoon.

          Cotton Vitae

          Bambu patjansuoja

          36,96 € 33,26 €

          Velfont 3-kerroksinen vedenpitävä bambupatjasuoja on valmistettu bambukankaasta, jonka molemmilla puolilla on maksimaalinen imeytyminen, pehmeys ja tuoreus. Sen Neotherm-kalvo® on piilotettu kahden kangaskerroksen väliin ja tekee siitä vedenpitävän ja hengittävän tuotteen, joka tarjoaa täydellisen suojan nesteitä ja punkkeja vastaan, koska kalvo toimii fyysisenä esteenä, joka estää niitä tunkeutumasta patjaan.

          Bambu on planeetan uudistunein kasvi, ja siksi se on ekologinen ja kestävä resurssi. Lisäksi se tarjoaa korkean kosteuden imeytymisen (jopa 6 kertaa enemmän kuin puuvilla).

          • −10%
          Cotton Vitae

          Patjanpäällinen MAX PUUVILLA NATURSAN

          49,16 € 44,24 €

          Max Cotton patjanpäällinen on 100% luonnollinen tuote, koska se on valmistettu kokonaan 100% puuvillasta. Tämä patjanpäällinen on käännettävissä, eli sitä voidaan käyttää epäselvästi molemmin puolin ja siinä on alusta, jossa on myös 100% puuvillakangasta.

          Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 35 cm.

          • −10%