Mikrokuitujen täyttö

Cotton Vitae

Tyyny TEIDE Neotherm® Plus

32,33 €

Teide-tyyny on valmistettu Neotherm® Plus -kuitutäytteestä, ainutlaatuisesta silikonista ja konjugoidusta ontosta kuidusta, erittäin ohuesta ja erittäin pehmeästä kosketukseen. Se on erittäin pörröinen kuitu, jolla on suuri palautumiskyky.

Lisäksi tämän tyynyn kaksoispäällinen on valmistettu 200 langasta valmistetusta kammatusta puuvillakankaasta, jossa on kaunis listattu muotoilu; sisäkannessa on tieteellisesti testattu punkkien vastainen käsittely, joka kestää pesua.

Lujuus: Keskikorkea

  Cotton Vitae

  Acarsanin punkkikuitutyyny®

  50,01 €

  Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

  Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

  Kiinteys: Keskitaso

   Cotton Vitae

   Bambu tyyny

   26,50 €

   Tyyny raidallisella kankaalla ja bambutäytteellä, jolla on suuri imeytyminen, pehmeys ja luonnollinen raikkaus. Ainutlaatuinen kiinteys korkealaatuisten kuitujen yhdistelmän ansiosta: bambu ja Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu.

   Tämä keskipitkän lujuuden tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai ihmisille, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään.

   Almohada Bambu

    Cotton Vitae

    VIRUSAN-tyyny kaksoispäällisellä

    20,54 €

    Virusan Tyyny on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on Neotherm-kierrätyskuitutäyte®

    Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta

    Ihanteellinen tyyny: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää kaksinkertaista vaippatyynyä.

     Cotton Vitae

     Velfont CADI tyyny

     28,80 €

     Velfont Kadi tyyny,

     Neotherm-kuitutyyny® ja kaksinkertainen mikrokuitupäällinen pehmeällä kosketuksella ja vetoketjulla.

     Velfontin Cadí-tyyny on vetoketjullinen kaksoisvaippatyyny, joka on valmistettu mikrokuitukankaasta ja jossa on erittäin pehmeä silkkikosketus.

     Sen neotherm-silikoni® ja konjugoitu onttokuitutäyte tarjoavat tilavuutta, pehmeyttä, keveyttä ja suurta joustavuutta. Se on hygieeninen ja hengittävä ja erittäin kestävä käytölle ja pesulle.