Almohada VIRUSAN con doble funda
  Cotton Vitae

  VIRUSAN-tyyny kaksoispäällisellä

  20,54 €
  Sisältää alv:n

  Virusan Tyyny on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on Neotherm-kierrätyskuitutäyte®

  Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta

  Ihanteellinen tyyny: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää kaksinkertaista vaippatyynyä.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Virusan tyyny kaksinkertaisella päällisellä La Almohada

  Virusan on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on Neotherm-kierrätyskuitutäyte®, joka tarjoaa tilavuutta, pehmeyttä ja keveyttä. Kaksinkertaisella pehmeällä mikrokuitukannella ja vetoketjulla.

  Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta, koska se sisältää BIO-OME AV® -tekniikan, markkinoiden tiukimman ja edistyneimmän tekniikan, jolla on todistettu tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan.

  Keskikorkea kiinteys.

  Ihanteellinen tyyny: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää kaksinkertaista vaippatyynyä.  ainekset:

  • Kankaan päällinen: 100% polyesterimikrokuitu
  • Sisäkangas: 100% polyesterimikrokuitu
  • Täyte: 100% polyesteri onttokuitukonjugaatti Neotherm®

  Neotherm fibra

  Korosta seuraavasti:

  • Mikrokuitukangas Neotherm-kierrätyskuitutäytteellä®
  • Virusan-alue®
  • Vetoketjullinen takaa kattavan suojan
  • Se estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten aktiivisuutta.

  Firmeza media alta

  Pesuolosuhteet

  Kankaan päällinen: Täyte- ja sisäkangas
   Temperatura máxima para lavado es 40º  Se puede lavar con lejía  Se puede secar en secadora con programa suave  Planchar temperatura baja, máximo 110º Se puede lavar en seco con perocloroetileno con restricciones
   Temperatura máxima de lavado 40º usando programa ropa delicada  Se puede lavar con lejía  No secar en secadora  No plancar  Se puede lavar en seco con percloroetileno con restricciones

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  7002401

  Quick Compare

  Tuote
  Bambu tyyny Almohada Cadí de Velfont Velfont CADI tyyny Almohada TEIDE Neotherm® Plus Tyyny TEIDE Neotherm® Plus Almohada de fibra antiácaros Acarsan® Acarsanin punkkikuitutyyny®
  Availability
  Hinta
  26,50 €
  28,80 €
  32,33 €
  50,01 €
  Kuvaus

  Tyyny raidallisella kankaalla ja bambutäytteellä, jolla on suuri imeytyminen, pehmeys ja luonnollinen raikkaus. Ainutlaatuinen kiinteys korkealaatuisten kuitujen yhdistelmän ansiosta: bambu ja Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu.

  Tämä keskipitkän lujuuden tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai ihmisille, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään.

  Almohada Bambu

  Velfont Kadi tyyny,

  Neotherm-kuitutyyny® ja kaksinkertainen mikrokuitupäällinen pehmeällä kosketuksella ja vetoketjulla.

  Velfontin Cadí-tyyny on vetoketjullinen kaksoisvaippatyyny, joka on valmistettu mikrokuitukankaasta ja jossa on erittäin pehmeä silkkikosketus.

  Sen neotherm-silikoni® ja konjugoitu onttokuitutäyte tarjoavat tilavuutta, pehmeyttä, keveyttä ja suurta joustavuutta. Se on hygieeninen ja hengittävä ja erittäin kestävä käytölle ja pesulle.

  Teide-tyyny on valmistettu Neotherm® Plus -kuitutäytteestä, ainutlaatuisesta silikonista ja konjugoidusta ontosta kuidusta, erittäin ohuesta ja erittäin pehmeästä kosketukseen. Se on erittäin pörröinen kuitu, jolla on suuri palautumiskyky.

  Lisäksi tämän tyynyn kaksoispäällinen on valmistettu 200 langasta valmistetusta kammatusta puuvillakankaasta, jossa on kaunis listattu muotoilu; sisäkannessa on tieteellisesti testattu punkkien vastainen käsittely, joka kestää pesua.

  Lujuus: Keskikorkea

  Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

  Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

  Kiinteys: Keskitaso

  No features to compare