Almohada de fibra antiácaros Acarsan®
  Cotton Vitae

  Acarsanin punkkikuitutyyny®

  50,01 €
  Sisältää alv:n

  Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

  Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

  Kiinteys: Keskitaso

  Mittaus:
  100% secure payments

  Koko Velfont-punkkien vastaisen sarjan ovat sertifioineet sekä arvostettu brittiläinen säätiö Allergy UK että Espanjan allergologian ja kliinisen immunologian yhdistys (SEAIC), joka takaa, että Acarsan Natural® -sarja Velfont vähentää pölypunkkien lisääntymistä säilyttäen sen tehokkuuden koko pesussa. Tätä punkkien vastaista tehokkuutta pesun jälkeen on kliinisesti testannut TEC (Technique Environnement Consultants), eurooppalainen punkkien tutkimuksen vertailulaboratorio.

  Tämä keskikiinteyksinen tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään ja joilla on pieni perustuslaki ja jotka nukkuvat kyljellään ja jotka etsivät suojaa punkkeja vastaan.

  Sävellys:  Erinomainen:
  • Kangaspäällinen: 100% puuvillaa
  • Kangas sisällä: 100% puuvillaa
  • Täyte: 100% polyesterikonjugoitu onttokuitu punkit Acarsan Natural®
  • Kaksinkertainen päällinen sileä kangas 100% puuvillaa
  • Tieteellisesti testattu punkkien vastainen hoito
  • Luonnollinen aktiivinen kasviuutteiden kanssa
  • Kierrätyskuitutäyte Kaksinkertainen sileä kangaspäällinen 100% puuvillaa
  Täytetyt pesuolosuhteet: Kannen pesuolosuhteet:
  Condiciones lavado relleno Lavado fundas

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  700001