Liinavaatteet

Cotton Vitae

Työtaso arkki 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL

41,00 €

Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, käytettäväksi ympäri vuoden.


  Cotton Vitae

  Säädettävä arkki 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla

  46,77 €

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, joten voit nauttia patjasi kaikista ominaisuuksista sekä egyptiläisen puuvillalevyn 400 langan mukavuudesta. Patjoille, joiden korkeus on enintään 35 cm.


   Cotton Vitae

   Pussilakana 400 Lankaa Egyptiläinen puuvilla percale

   52,30 €

   Pussilakana kattaa 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, joissa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheyteen verrattuna. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

   Pussilakana 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, erittäin hengittävä, pussilakanan sulkeminen piilotetuilla painikkeilla.

    Cotton Vitae

    Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL

    12,89 €

    Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

    Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

    Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

     Cotton Vitae

     Sarja lakanoita 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla percale

     192,21 €

     Arkkisarja 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla percale, valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertaista tavallinen percale-tiheys, ainutlaatuisella kosketuksella, tämä lakanasarja on täydellinen valinta tyylikkäälle sängylle!

      

      Cotton Vitae

      Arkkisarja 600 säiettä (135 x 200)

      156,33 €

      Yksi egyptin puuvillan korkeimmista valikoimasta, tämä satiinikangas, helppohoitoinen, poikkeuksellisen kiiltävä ja upea kosketus.

      Koostuu 2 osasta: Sileä arkki ja säädettävä arkki, katso kaikki "lisää".

       

       

       Cotton Vitae

       Arkkisarja 600 Lankaa Egyptiläinen puuvilla

       161,15 €

       Arkkisarja 600 Lankaa Egyptiläinen puuvillasatiini, merseroitu kangas, joka parantaa puuvillan pehmeyttä, tämä kangas on puhdistettu, jotta se ei kutistu pesun myötä. Sarjaan sisältyvän säädettävän arkin patjan korkeus on jopa 35 cm. korkea.

        

        

       • Loppu
       Cotton Vitae

       Tyynyliina, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

       8,60 €

       Tyynyliinat, joissa on 100% egyptiläistä puuvillaa, jossa on 200 lankaa.  Yhdellä sivuaukolla, sisäläpällä, joka estää tyynyn tulemisen ulos, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

       Meillä on vakiomittaukset, joita asiakkaamme käyttävät sukissa, kun se osoittaa, että "+5 cm" on Oxfordin tai reunan raja, joka kulkee tyynyliinan kehän ympäri erotettuna puuvillalangan ompelemalla.

        Cotton Vitae

        Säädettävä arkki Egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale

        29,70 €

        Säädettävä arkki, 100% egyptiläinen puuvillakangas, jossa on 200 lankaa, patjan korkeudelle jopa 35 cm, kiinnitys 4 kulmaan joustavalla langalla, täydellisen pidon takaamiseksi, tämä Percale-laatu on erittäin hengittävä, joten sinulla on aina kaikki patjasi ominaisuudet eleganssin ja mukavuuden lisäksi.

         Cotton Vitae

         SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa

         11,00 €

         Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.