Untuvan lohduttajat

Cotton Vitae

Quilt ASPEN 95% alas

137,40 €

Aspen Velfont -peitto on valmistettu 100% untuvatiiviistä puuvillakankaasta, mikä estää sen erittäin hienon täytteen häviämisen sisällä. Tämä täyte on valmistettu korkealaatuisesta neitsyt untuvasta, ei murskattu. Sille on tehty tiukat saniteettitarkastukset, se on puhdistettu, desinfioitu ja steriloitu.

Sitä on saatavana yhtenä painona 270 g/m².

  Cotton Vitae

  SUPRA-peitto 100% alas

  229,00 €

  Peitto on sävelletty ylellisimmistä materiaaleista, jotka tekevät siitä pehmeän, kevyen ja tilaa vievän pohjoismaisen täytteen.

  Supra on erittäin huippuluokan peitto, sen täyttö on 100% alaspäin, jalo ja erittäin arvokas materiaali, joka on valittu sen puhtauden ja tilavuuden antamisen ominaisuuden vuoksi (sillä on täyttöteho 750), sen täyttämisen ansiosta se tarjoaa meille kuumailmakammion, joka suojaa meitä luonnollisesti yön aikana ja auttaa meitä myös evakuoimaan ylimääräisen kosteuden.

   Cotton Vitae

   PEITTO SIPERIA 98% alas

   184,00 €

   Siperian peitto on epäilemättä Hogar Algodón Egipcion pohjoismainen täyte par excellence, sillä on poikkeuksellinen tasapaino erittäin korkean laadun ja hillityn hinnan välillä. Sen 98% untuva täyttö yhdessä erittäin pehmeän satiinikankaan kanssa antaa meille vertaansa vailla olevan kosketuksen, tilavuuden ja mukavuuden.

   Siperian peiton materiaalit ovat luonnollisia (untuva ja puuvilla). Untuva on käsitelty, pesty ja steriloitu EDFA:n (European Down &Feather Association) määräysten mukaisesti.

    Cotton Vitae

    Untuvapeitto 90 % Untuva , 10 % sulka

    110,00 €

    Peitto ALAS 90% Alas, 10% sulka, hyvä laatu edulliseen hintaan. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

    Valmistaja NORDREAM, joka käyttää tuotteissaan uusia alamäkiä, jotka on valmistettu Euroopassa tiukimmissa laatuolosuhteissa (EN 12934 – J.I.S. -standardit), hygieniaa ja ympäristön kunnioittamista.

     Cotton Vitae

     Ordino-peitto 90% Untuva 10% sulka

     114,00 €

     Edron Ordino on valmistettu 100% puuvillaisesta "down-proof" -ulkokankaasta, joka estää höyhenten vuotamisen sisälle.

     Tämän peiton täyttö on valmistettu korkealaatuisesta neitseellisestä untuvasta, purkamattomasta, tiukalle saniteettivalvonnalle ja puhdistetaan, desinfioidaan ja steriloidaan.

     Sitä on saatavana yhtenä painona 270 g/m².

      Cotton Vitae

      Lumipeitto 92% alas ja 8% kynä

      116,00 €


      Klassinen ja mukava peitto vuodesta 1991 tuoteluettelossamme. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

      NORDREAM käyttää tuotteissaan uusia alamäkiä, jotka on valmistettu Euroopassa tiukimmissa laatuolosuhteissa (EN 12934 – J.I.S. standardit), hygieniaa ja ympäristön kunnioittamista.

       Cotton Vitae

       Artico-peitto 94% untuva ja 6% kynä

       155,00 €

       Tyylikäs peitto, jossa on erinomaiset viimeistelyt. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

       Paras järjestelmä on "Kassetten", joka koostuu maalauksista, joissa on sisäseinät. Ne mahdollistavat täytön mukauttamisen koko Pohjoismaan sisäosiin, jopa saumoihin, välttäen siten kylmiä alueita (ilman täyttöä), ne antavat myös tasalaatuisuuden täytteen jakautumiselle koko pohjoismaiselle pinnalle.