Edredón SIBERIA 98% plumón
  Cotton Vitae

  PEITTO SIPERIA 98% alas

  184,00 €
  Sisältää alv:n

  Siperian peitto on epäilemättä Hogar Algodón Egipcion pohjoismainen täyte par excellence, sillä on poikkeuksellinen tasapaino erittäin korkean laadun ja hillityn hinnan välillä. Sen 98% untuva täyttö yhdessä erittäin pehmeän satiinikankaan kanssa antaa meille vertaansa vailla olevan kosketuksen, tilavuuden ja mukavuuden.

  Siperian peiton materiaalit ovat luonnollisia (untuva ja puuvilla). Untuva on käsitelty, pesty ja steriloitu EDFA:n (European Down &Feather Association) määräysten mukaisesti.

  Grammage gr/m2
  Mittaus:
  100% secure payments

  SIPERIAN NORDREAM-malli valmistetaan kolmessa paksuudessa, 200 gr / m², jota suosittelemme kylmempiin huoneisiin, joissa yöllä se ei laske alle 14º, 150 gr / m² lämpimiin huoneisiin, jotka eivät laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopulta 100 gr / m² huoneissa, joissa lämpötila ei laske alle 18º, kuten useimmissa Espanjan kodeissa ja lopuksi 100 g / m²: ssa 22º, suositellaan erityisesti keväällä tai kodeissa, jotka eivät sammuta lämmitystä yön aikana. Lisäksi Siperia on valmistettu silmukoista yhdistettyyn käyttöön ja muuttaa se kaksinkertaiseksi pohjoismaiseksi.

  Suosittelemme pesua 40 °: ssa ja kuivausrummussa kuivaamista.

  Hallittu jäljitettävyys ommellun etiketin ansiosta, jossa on sarjanumero, jonka avulla voimme tunnistaa artikkelin, jolloin meillä on kaikki tarvittavat tiedot valmistus- ja ikääntymisketjun jokaisessa vaiheessa.

  Täyte: 98% Untuva, 2% SULKAKangas: 100% Satiinipuuvilla, Downproog-makeiset: Kassetten KEHÄ VIIMEISTELY: Ulkokehys silmukoilla ja elävällä satiiniverhoilulla.

  Siperian pohjoismainen täyte valmistetaan Euroopassa.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  NORSIB4441