Edredón PLUMINO 90 % Plumón , 10% pluma1
  Cotton Vitae

  Untuvapeitto 90 % Untuva , 10 % sulka

  110,00 €
  Sisältää alv:n

  Peitto ALAS 90% Alas, 10% sulka, hyvä laatu edulliseen hintaan. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

  Valmistaja NORDREAM, joka käyttää tuotteissaan uusia alamäkiä, jotka on valmistettu Euroopassa tiukimmissa laatuolosuhteissa (EN 12934 – J.I.S. -standardit), hygieniaa ja ympäristön kunnioittamista.

  Grammage gr/m2
  Mittaus:
  100% secure payments

  TÄYTE: 90% Untuva 10% Sulka, KANGAS: 100% Untuvakestävä puuvilla, MAKEISET: Kassetten, KEHÄ VIIMEISTELY: Live-verhoilu, MONIKÄYTTÖINEN: Silmukat ja painikkeet painoina 180gr, 130gr ja kaksinkertainen.

  Alaspeitto 90% Down, 10% sulka, sisältää tunnistenumeron, joka liittyy sarjaan tietueita, joiden avulla voimme tietää tarkalleen kynän alkuperän ja tunnistaa sen alkuperän, eli voimme löytää ja seurata polkua tietyn tuotteen tuotannon, muuntamisen ja jakelun kaikissa vaiheissa.

  Säilytys ja pesu

  On suositeltavaa tyhjentää ja ilmastaa pohjoismaat imeytyneen kosteuden poistamiseksi ja täytteen jakamiseksi uudelleen.

  Pesu kotona

  Vedellä 30 ° C: ssa neutraalilla pesuaineella, lyhyellä sentrifugilla, kuivaa vaate kuivausrummussa, herkässä ohjelmassa tai ulkona altistamatta sitä auringolle. Älä aseta vaatetta suoraan kosketuksiin lämmönlähteiden kanssa, poista vaatetta herkästi ja toistuvasti, kunnes se on täysin kuiva ja on ottanut alkuperäisen tilavuuden talteen. Älä käytä valkaisuainetta.

  Kuivapesu

  Vaate tukee pesua perkloorietyleenillä.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  NORPLU4407

  Quick Compare

  Tuote
  Edredón Ordino 90% Plumón 10% pluma1 Ordino-peitto 90% Untuva 10% sulka Edredón Nevada 92% Plumón y 8% pluma Lumipeitto 92% alas ja 8% kynä
  Availability
  Hinta
  114,00 €
  116,00 €
  Kuvaus

  Edron Ordino on valmistettu 100% puuvillaisesta "down-proof" -ulkokankaasta, joka estää höyhenten vuotamisen sisälle.

  Tämän peiton täyttö on valmistettu korkealaatuisesta neitseellisestä untuvasta, purkamattomasta, tiukalle saniteettivalvonnalle ja puhdistetaan, desinfioidaan ja steriloidaan.

  Sitä on saatavana yhtenä painona 270 g/m².


  Klassinen ja mukava peitto vuodesta 1991 tuoteluettelossamme. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

  NORDREAM käyttää tuotteissaan uusia alamäkiä, jotka on valmistettu Euroopassa tiukimmissa laatuolosuhteissa (EN 12934 – J.I.S. standardit), hygieniaa ja ympäristön kunnioittamista.

  No features to compare