List of products by brand Cotton Vitae

Cotton Vitae

Acarsanin punkkikuitutyyny®

50,01 €

Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

Kiinteys: Keskitaso

  Cotton Vitae

  Alaskan höyhentyyny 90% untuva 10% sulka

  137,00 €

  Uusi tyyny tyylikkäällä ja modernilla viimeistelyllä. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

  TÄYTTÖ: 90% Alas 10% Sulka
  TIHEYS: Sukka
  KANGAS: 100% untuvakestävä satiinipuuvilla
  TAHDIKKUUS: Ylimääräinen alas
  KEHÄN VIIMEISTELY: Ulompi osio ja elävä leikkaus

   Cotton Vitae

   Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitu patjanpäällinen

   21,39 € 19,25 €

   Velfont Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitupatjan päällinen on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus, joka sisältää Aloe Vera -käsittelyn yläpinnalla ja polyeteenilaminaatin alemmassa.

   Aloe Vera -hoito tarjoaa poikkeuksellisia etuja iholle sen lisäksi, että se tuo pehmeyttä patjanpäälliseen, kun taas polyeteenilaminaatti tekee siitä vedenpitävän ja tarjoaa kattavan suojan nesteitä vastaan.

   • −10%
   Cotton Vitae

   Arkkisarja 200 säiettä Kokoelma

   87,56 €

   Kokoelma valmistettu puhtaasta puuvillasta, jonka paino on d 125 gr / m2, kangas, jossa on 200 lankaa neliötuumaa kohti. Valkoiset tyynyliinat, joissa on turhaa koristetta, joka on sijoitettu kankaan väliin.

   Tämä kokoelma on saatavana kolmeen vuodekokoon: 135, 150 ja 180 cm.

    Cotton Vitae

    Arkkisarja 600 Lankaa Egyptiläinen puuvilla

    161,15 €

    Arkkisarja 600 Lankaa Egyptiläinen puuvillasatiini, merseroitu kangas, joka parantaa puuvillan pehmeyttä, tämä kangas on puhdistettu, jotta se ei kutistu pesun myötä. Sarjaan sisältyvän säädettävän arkin patjan korkeus on jopa 35 cm. korkea.

     

     

    • Loppu
    Cotton Vitae

    Arkkisarja 600 säiettä (135 x 200)

    156,33 €

    Yksi egyptin puuvillan korkeimmista valikoimasta, tämä satiinikangas, helppohoitoinen, poikkeuksellisen kiiltävä ja upea kosketus.

    Koostuu 2 osasta: Sileä arkki ja säädettävä arkki, katso kaikki "lisää".

     

     

     Cotton Vitae

     Artico-peitto 94% untuva ja 6% kynä

     155,00 €

     Tyylikäs peitto, jossa on erinomaiset viimeistelyt. Luonnollinen punkkien vastainen, hypoallergeeninen hoito ja jäljitettävyyden hallinta.

     Paras järjestelmä on "Kassetten", joka koostuu maalauksista, joissa on sisäseinät. Ne mahdollistavat täytön mukauttamisen koko Pohjoismaan sisäosiin, jopa saumoihin, välttäen siten kylmiä alueita (ilman täyttöä), ne antavat myös tasalaatuisuuden täytteen jakautumiselle koko pohjoismaiselle pinnalle.

      Cotton Vitae

      Bambu patjansuoja

      36,96 € 33,26 €

      Velfont 3-kerroksinen vedenpitävä bambupatjasuoja on valmistettu bambukankaasta, jonka molemmilla puolilla on maksimaalinen imeytyminen, pehmeys ja tuoreus. Sen Neotherm-kalvo® on piilotettu kahden kangaskerroksen väliin ja tekee siitä vedenpitävän ja hengittävän tuotteen, joka tarjoaa täydellisen suojan nesteitä ja punkkeja vastaan, koska kalvo toimii fyysisenä esteenä, joka estää niitä tunkeutumasta patjaan.

      Bambu on planeetan uudistunein kasvi, ja siksi se on ekologinen ja kestävä resurssi. Lisäksi se tarjoaa korkean kosteuden imeytymisen (jopa 6 kertaa enemmän kuin puuvilla).

      • −10%
      Cotton Vitae

      Bambu tyyny

      26,50 €

      Tyyny raidallisella kankaalla ja bambutäytteellä, jolla on suuri imeytyminen, pehmeys ja luonnollinen raikkaus. Ainutlaatuinen kiinteys korkealaatuisten kuitujen yhdistelmän ansiosta: bambu ja Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu.

      Tämä keskipitkän lujuuden tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai ihmisille, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään.

      Almohada Bambu

       Cotton Vitae

       Banus puuvillainen päiväpeite 100%

       35,00 €

       Peitto, joka on kudottu langoilla 100% puuvillaan. Kangas, kohokuvioitu muotoilu wafle- tai mehiläispaneelissa. Tässä kokoelmassa on tyynynpäälliset, jotka on koristeltu nappien sulkimilla.

        Cotton Vitae

        Bentor-pyyhkeen väri 650 gr. erittäin pehmeä

        5,52 €

        Bentor Towel Color 650 gr. erittäin pehmeä, Poikkeuksellinen grammage, joka antaa korkean imeytymisen ja pehmeyden, puhdasta muhkeaa 100% kaksipuolista kammattua kiharapuuvillaa. Laaja valikoima värejä, jotka voidaan yhdistää mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen. Jacquardin raja.

         Cotton Vitae

         Daida-pyyhe nolla vääntö 550 gr.

         5,20 €

         Daida Zero Torsion Towel 550 gr. 100% puuvilla, valmistettu Portugalissa, muhkea ZERO TORSION, tekee kosketuksestaan poikkeuksellisen pehmeän ja korkean imeytymisen. Se valmistaa eurooppalaisilla OEKOTEX 100 -standardeilla.

         Laaja väriavaruus