• −10%
Cubrecolchón Microfibra Aloe Vera Impermeable
Cotton Vitae

Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitu patjanpäällinen

21,39 €
19,25 € Säästä 10%
Sisältää alv:n

Velfont Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitupatjan päällinen on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus, joka sisältää Aloe Vera -käsittelyn yläpinnalla ja polyeteenilaminaatin alemmassa.

Aloe Vera -hoito tarjoaa poikkeuksellisia etuja iholle sen lisäksi, että se tuo pehmeyttä patjanpäälliseen, kun taas polyeteenilaminaatti tekee siitä vedenpitävän ja tarjoaa kattavan suojan nesteitä vastaan.

Mittaus:
100% secure payments

Velfont Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitupatjan päällinen on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on erittäin pehmeä kosketus, joka sisältää Aloe Vera -käsittelyn yläpinnalla ja polyeteenilaminaatin alaosassa. Aloe Vera -hoito tarjoaa poikkeuksellisia etuja iholle sen lisäksi, että se tuo pehmeyttä patjanpäälliseen, kun taas polyeteenilaminaatti tekee siitä vedenpitävän ja tarjoaa kattavan suojan nesteitä vastaan. Tämä laminaatti on puolestaan tehokas fyysinen este punkkeja vastaan, koska ne eivät pääse tunkeutumaan patjaan. Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 30 cm.

Vedenpitävä Aloe Vera Microfiber -patjanpäällinen sopii kumilla platabandan kehän ympärille täydellisen pidon takaamiseksi yöllä välttäen ei-toivottuja siirtymiä. Velfont Aloe Vera vedenpitävä mikrokuitupatjan päällinen lisää mukavuutta lievittämällä painetta kosketuspisteisiin kehomme kanssa ja saavuttamalla paremman levon kuitutäytteensä ansiosta. Kaikki Velfont-patjanpäälliset suosivat ilman kiertoa sisällä poistamalla kosteuden, joka voi kerääntyä oikean hikoilun lisäksi.

Patjanpäällinen ihanteellinen: ihmisille, jotka etsivät pehmeyttä ja suojaa nesteiltä.

Sävellys:

  • Kangas: 100% polyesterimikrokuitu
  • Pohja: 100% polyeteenipohja
  • Täyte: 100% polyesterikuitua

Huoltosuositukset:

Condiciones de lavado cubrecolchon

Kansainvälinen ympäristömerkki tekstiilituotteille, joissa ei ole terveydelle haitallisia aineita.

EOEko

Tuotetiedot

Cotton Vitae
5251851