• −10%
Cubrecolchón TERMO-regulador
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator patjanpäällinen

94,08 €
84,67 € Säästä 10%
Sisältää alv:n

Velfont Thermo-Regulating Patjanpäällinen yhdistää 100 % puuvillasta valmistettua luonnollista täytettä ja 100 % puuvillaa olevaa lämpöä säätelevää kangasta, joka soveltaa NASA:n kehittyneintä teknologiaa puuvillakankaaseen, jolloin saadaan eksklusiivinen ja ainutlaatuinen tuote markkinoilla.

Lämpöä säätelevä kangas imee, varastoi ja vapauttaa kehomme lähettämää lämpöä ja luo yksilöllisen mukavuusalueen. Tarjoaa jatkuvan mikroilmaston, ei liian kylmää, ei liian kuumaa.

Tämä petauspatja mukautuu jopa 200 cm:n pituisiin patjoihin ja kestää jopa 35 cm:n patjan korkeuden.

Mittaus:
100% secure payments

Velfont Thermo-regulator -patjanpäällinen on säädetty kumilla patjan päällisen koko kehän ympäri takaamaan täydellisen tuen yöllä ja välttämään ei-toivottuja siirtymiä. Lisäksi siinä on ulkoverhoilu paremman viimeistelyn takaamiseksi.

Tämä patjan päällinen lisää mukavuutta vähentämällä painetta kehomme kosketuspisteissä ja saamalla paremman levon 100 % puuvillan täytteen ansiosta, joka luonnollisen lisäksi toimii myös lämmöneristeenä.

Kaikki Velfont-patjanpäälliset edistävät ilmankiertoa sisällä, poistavat mahdollisen kosteuden ja mahdollistavat oikean hikoilun.

Ihanteellinen patja: kuumille ihmisille

Sävellys:

  • Kangas: 100 % Outlast® lämpöä säätelevää puuvillaa
  • Pohja: 100 % puuvillaa
  • Täyte: 100 % puuvillaa

Huoltosuositukset:

Thermo regular

Kansainvälinen ekologinen merkki tekstiilituotteille, joissa ei ole terveydelle haitallisia aineita.

EOEko

Tuotetiedot

Cotton Vitae
5005231