• −10%

Tyyny käännettävä curl-patjanpäällinen

35,40 €
31,86 € Säästä 10%
Sisältää alv:n

Velfont Pad Curl -patjanpäällinen on valmistettu 100% erittäin imukykyisestä puuvillakiharhasta, joka sisältää puhdistetun® antibakteerisen käsittelyn.

Tämä hoito eliminoi tehokkaasti bakteerit, jotka tarjoavat terveellisen levon ja kestävät pesua. Tämä patjanpäällinen on käännettävissä, eli sitä voidaan käyttää vaihtokelpoisesti molemmin puolin ja siinä on alusta, jossa on myös 100% puuvillan kiharakangasta.

Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 30 cm.

Mittaus:
100% secure payments

Velfont Pad Curl -patjanpäällinen on valmistettu 100% erittäin imukykyisestä puuvillakiharhasta, joka sisältää puhdistetun® antibakteerisen käsittelyn. Tämä hoito eliminoi tehokkaasti bakteerit, jotka tarjoavat terveellisen levon ja kestävät pesua. Tämä patjanpäällinen on käännettävissä, eli sitä voidaan käyttää vaihtokelpoisesti molemmin puolin ja siinä on alusta, jossa on myös 100% puuvillan kiharakangasta. Tämä patjanpäällinen sopii patjan pituuteen jopa 200 cm ja voi olettaa patjan korkeuden jopa 30 cm.

Pad Reversible Curl Patjanpäällinen on säädetty kumilla alustan kehän ympärille täydellisen pidon takaamiseksi yön aikana välttäen ei-toivottuja siirtymiä; Lisäksi siinä on ulkoverhoilu paremman viimeistelyn saavuttamiseksi. Tämä patjanpäällinen lisää mukavuutta lievittämällä painetta kosketuspisteisiin kehomme kanssa ja saavuttamalla paremman levon sen täyttämisen ansiosta neotermillä® konjugoidulla silikoni-ontolla kuidulla. Kaikki Velfont-patjanpäälliset suosivat ilman kiertoa sisällä poistamalla kosteuden, joka voi kerääntyä oikean hikoilun lisäksi.

Ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät suojaa bakteereilta ja imeytymistä puuvillan kiharan pehmeydellä.

Sävellys Kohokohdat
  • Kangas: 80% puuvillaa - 20% polyesteriä (100% puhdistettua® puuvillakiharhaa)
  • Täyte: 100% polyesterikuitu neotherm®
  • Pehmustettu patjanpäällinen
  • 100% erittäin imukykyinen puuvillakiharrin kangas
  • Patjan korkeudet jopa 30 cm. ja pituudet 200 cm.

Pesuolosuhteet

cubre colchon alvado

Kansainvälinen ympäristömerkki tekstiilituotteille, joissa ei ole terveydelle haitallisia aineita.

Certificados AEOK

Tuotetiedot

5000101