Cotton Vitae

  Bambu tyyny

  26,50 €
  Sisältää alv:n

  Tyyny raidallisella kankaalla ja bambutäytteellä, jolla on suuri imeytyminen, pehmeys ja luonnollinen raikkaus. Ainutlaatuinen kiinteys korkealaatuisten kuitujen yhdistelmän ansiosta: bambu ja Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu.

  Tämä keskipitkän lujuuden tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai ihmisille, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään.

  Almohada Bambu

  Mittaus:
  100% secure payments

  Tässä tyynyssä on kaksinkertainen päällinen, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta bambusta, hengittävästä ja erittäin imukykyisestä, jolla on lisäksi kaunis listattu muotoilu.

  Bambu on planeetan uudistunein kasvi, ja siksi se on ekologinen ja kestävä resurssi. Vetoketjun sulkimen ansiosta se on helppo irrottaa asianmukaista pesua ja huoltoa varten.

  Sävellys:

  • Kankaan päällinen: 100% bambu
  • Kangas sisällä: 100% puuvillaa
  • Täyte: 70% Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu - 30% bambukuitua

  Ulkokansien pesu:

  Lavado fundas exterior

  Sisätäytteinen pesu:

  Lavado almohada bambu

  Kansainvälinen ympäristömerkki tekstiilituotteille, joissa ei ole terveydelle haitallisia aineita.

  EOEko

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  7002961

  Quick Compare

  Tuote
  Almohada VIRUSAN con doble funda VIRUSAN-tyyny kaksoispäällisellä Almohada Cadí de Velfont Velfont CADI tyyny Almohada TEIDE Neotherm® Plus Tyyny TEIDE Neotherm® Plus Almohada de fibra antiácaros Acarsan® Acarsanin punkkikuitutyyny®
  Availability
  Hinta
  20,54 €
  28,80 €
  32,33 €
  50,01 €
  Kuvaus

  Virusan Tyyny on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on Neotherm-kierrätyskuitutäyte®

  Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta

  Ihanteellinen tyyny: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää kaksinkertaista vaippatyynyä.

  Velfont Kadi tyyny,

  Neotherm-kuitutyyny® ja kaksinkertainen mikrokuitupäällinen pehmeällä kosketuksella ja vetoketjulla.

  Velfontin Cadí-tyyny on vetoketjullinen kaksoisvaippatyyny, joka on valmistettu mikrokuitukankaasta ja jossa on erittäin pehmeä silkkikosketus.

  Sen neotherm-silikoni® ja konjugoitu onttokuitutäyte tarjoavat tilavuutta, pehmeyttä, keveyttä ja suurta joustavuutta. Se on hygieeninen ja hengittävä ja erittäin kestävä käytölle ja pesulle.

  Teide-tyyny on valmistettu Neotherm® Plus -kuitutäytteestä, ainutlaatuisesta silikonista ja konjugoidusta ontosta kuidusta, erittäin ohuesta ja erittäin pehmeästä kosketukseen. Se on erittäin pörröinen kuitu, jolla on suuri palautumiskyky.

  Lisäksi tämän tyynyn kaksoispäällinen on valmistettu 200 langasta valmistetusta kammatusta puuvillakankaasta, jossa on kaunis listattu muotoilu; sisäkannessa on tieteellisesti testattu punkkien vastainen käsittely, joka kestää pesua.

  Lujuus: Keskikorkea

  Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

  Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

  Kiinteys: Keskitaso

  No features to compare