Almohada TEIDE Neotherm® Plus
  Cotton Vitae

  Tyyny TEIDE Neotherm® Plus

  32,33 €
  Sisältää alv:n

  Teide-tyyny on valmistettu Neotherm® Plus -kuitutäytteestä, ainutlaatuisesta silikonista ja konjugoidusta ontosta kuidusta, erittäin ohuesta ja erittäin pehmeästä kosketukseen. Se on erittäin pörröinen kuitu, jolla on suuri palautumiskyky.

  Lisäksi tämän tyynyn kaksoispäällinen on valmistettu 200 langasta valmistetusta kammatusta puuvillakankaasta, jossa on kaunis listattu muotoilu; sisäkannessa on tieteellisesti testattu punkkien vastainen käsittely, joka kestää pesua.

  Lujuus: Keskikorkea

  Mittaus:
  Mittaus:
  100% secure payments

  Tämä keskipitkän rakenteen tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ja pienille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään tai suurella rakenteella ja jotka nukkuvat selällään.

  Sävellys Kohokohdat
  • Kangaspäällinen: 100% puuvillaa
  • Kangas sisällä: 100% puuvillaa punkkien vastaisella käsittelyllä
  • Täyte: 100% polyesteri ontto kuitu silikonikonjugaatti Neotherm® Plus
  • Kaksinkertainen tyyny vetoketjullinen päällinen
  • Kaksinkertainen kankainen kammattu puuvillapäällinen raidallisella muotoilulla ja sisäkangas punkkien vastaisella käsittelyllä
  • Pehmeämpi, pörröisempi ja hengittäväMpi Neotherm® Plus -kuitutäyteaine
  • Konepestävä
  Täytetyt pesuolosuhteet: Kannen pesuolosuhteet:
  Condiciones lavado relleno Lavado fundas

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  700281

  Quick Compare

  Tuote
  Almohada VIRUSAN con doble funda VIRUSAN-tyyny kaksoispäällisellä Bambu tyyny Almohada Cadí de Velfont Velfont CADI tyyny Almohada de fibra antiácaros Acarsan® Acarsanin punkkikuitutyyny®
  Availability
  Hinta
  20,54 €
  26,50 €
  28,80 €
  50,01 €
  Kuvaus

  Virusan Tyyny on valmistettu mikrokuitukankaasta, jossa on Neotherm-kierrätyskuitutäyte®

  Virusan-alue® estää bakteerien kudosten kasvua ja vähentää vaippavirusten (koronavirus) aktiivisuutta

  Ihanteellinen tyyny: ihmisille, jotka etsivät antibakteerista ja virusta vähentävää kaksinkertaista vaippatyynyä.

  Tyyny raidallisella kankaalla ja bambutäytteellä, jolla on suuri imeytyminen, pehmeys ja luonnollinen raikkaus. Ainutlaatuinen kiinteys korkealaatuisten kuitujen yhdistelmän ansiosta: bambu ja Neotherm-konjugoitu® silikoni ontto kuitu.

  Tämä keskipitkän lujuuden tyyny on ihanteellinen: keskikokoisille ihmisille, jotka nukkuvat kyljellään, tai ihmisille, joilla on suuri perustuslaki ja jotka nukkuvat selällään.

  Almohada Bambu

  Velfont Kadi tyyny,

  Neotherm-kuitutyyny® ja kaksinkertainen mikrokuitupäällinen pehmeällä kosketuksella ja vetoketjulla.

  Velfontin Cadí-tyyny on vetoketjullinen kaksoisvaippatyyny, joka on valmistettu mikrokuitukankaasta ja jossa on erittäin pehmeä silkkikosketus.

  Sen neotherm-silikoni® ja konjugoitu onttokuitutäyte tarjoavat tilavuutta, pehmeyttä, keveyttä ja suurta joustavuutta. Se on hygieeninen ja hengittävä ja erittäin kestävä käytölle ja pesulle.

  Velfont Anti-Mite Pillow on kaksivaippainen tyyny, joka on valmistettu 100% puuvillaisesta ulko- ja sisäkankaasta ja täytetty korkealaatuisella kuidulla Acarsan Natural® anti-punkkikäsittelyllä kasviuutteilla, tieteellisesti testattu ja joka säilyttää ominaisuutensa pesun jälkeen.

  Sen täyttö on valmistettu konjugoidusta ontosta kuidusta, joka tarjoaa tilavuuden, keveyden, pehmeyden, silkin kosketuksen, joustavuuden ja suuren joustavuuden sen lisäksi, että se kestää hyvin käyttöä ja pesua. Tämä tyyny on kehitetty erityisesti punkkeille allergisille ihmisille ja niille, jotka etsivät terveellistä lepoa.

  Kiinteys: Keskitaso

  No features to compare