Funda Edredón SATÉN 400 Hilos
  Cotton Vitae

  SATIN PUSSILAKANA 400 säiettä

  36,85 €
  Sisältää alv:n

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Tämä takaa tuoreuden ja mukavuuden.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Valkoiset pussilakanat, sulkeminen kohokuvilla lasoilla

  Pese enintään 60ª, hyvin pidennetyssä kuivauksen aikana, jos käytät kuivausrumpua, poista kuivumisajasta hieman kosteutta ja levitä hyvin, jotta silitys on helppoa.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  4SFUED255

  Quick Compare

  Tuote
  Funda Edredón, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Pussilakana, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale Funda edredón 300 Hilos rayada satén Pussilakana 300 Lankaa raidallinen satiini
  Availability
  Hinta
  37,15 €
  38,90 €
  Kuvaus

  Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasta, jossa on 200 lankaa.  Nämä pussilakanat, joissa on aukko sisäläpällä ja sulkeminen piilotetuilla painikkeilla, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on kaikki koot, jotka sopivat peittoon.

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

  No features to compare