Funda edredón 300 Hilos rayada satén
  Cotton Vitae

  Pussilakana 300 Lankaa raidallinen satiini

  38,90 €
  Sisältää alv:n

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (1 cm. leveä) sopii yhteen modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Pese 40 asteessa, Jos käytät kuivausrumpua, jossa on kosteutta tai pesukoneen pyörimisen jälkeen, levitä sitten hyvin ja silitä. Älä sekoita pesussa muiden kuitukankaiden, kuten akryylin tai polyesterin, kanssa.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTDC3301

  Quick Compare

  Tuote
  Funda Edredón SATÉN 400 Hilos SATIN PUSSILAKANA 400 säiettä Funda Edredón, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Pussilakana, egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale
  Availability
  Hinta
  36,85 €
  37,15 €
  Kuvaus

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Tämä takaa tuoreuden ja mukavuuden.

  Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasta, jossa on 200 lankaa.  Nämä pussilakanat, joissa on aukko sisäläpällä ja sulkeminen piilotetuilla painikkeilla, täydellinen yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta.

  Meillä on kaikki koot, jotka sopivat peittoon.

  No features to compare