Sábana encimera 400 hilos Algodón Egipcio satén

  Työtasolevy 400 lankaa Egyptiläinen puuvillasatiini

  39,35 €
  Sisältää alv:n

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen kammattu puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Lakanat työtasot Color White, koristelu sängynpäädyssä, puuvillalangan narusta.

  Pese enintään 60ª, hyvin pidennetyssä kuivauksen aikana, jos käytät kuivausrumpua, poista kuivumisajasta hieman kosteutta ja levitä hyvin, jotta silitys on helppoa.

  Tuotetiedot

  EPC400EN1

  Quick Compare

  Tuote
  Sábana lisa 300 Hilos rayada satén Sileä arkki 300 Kierteet raidallinen satiini Sábana encimera 400 Hilos algodón egipcio PERCAL Työtaso arkki 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL
  Availability
  Hinta
  30,89 €
  41,00 €
  Kuvaus

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (0,5 cm. leveä) harmonisoituu modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, käytettäväksi ympäri vuoden.


  No features to compare