Cotton Vitae

  Satén 400 -säikeiden arkki

  40,15 €
  Sisältää alv:n

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jolla on poikkeuksellinen kiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti, Mercerized ja sanforized, mikä tekee siitä luonnollisen puuvillan kiillon ja välttää kutistumista pesussa. Nämä satulat on kiinnitetty joustavalla johdolla jokaiseen kulmaan.

  Mittaus:
  100% secure payments

  Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jolla on poikkeuksellinen kiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti, Mercerized ja sanforized, mikä tekee siitä puuvillan luonnollisen kiillon ja välttää kutistumista pesussa. Nämä pohjalevyt on kiinnitetty joustavalla johdolla, joka on peitetty samalla kankaalla, jokaisessa kulmassa.

  Patjan korkeus jopa 40 cm.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTON400S0011

  Quick Compare

  Tuote
  Sábana Ajustable Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Säädettävä arkki Egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale Sábana Ajustable 400 Hilos PERCAL Säädettävä arkki 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla
  Availability
  Hinta
  29,70 €
  46,77 €
  Kuvaus

  Säädettävä arkki, 100% egyptiläinen puuvillakangas, jossa on 200 lankaa, patjan korkeudelle jopa 35 cm, kiinnitys 4 kulmaan joustavalla langalla, täydellisen pidon takaamiseksi, tämä Percale-laatu on erittäin hengittävä, joten sinulla on aina kaikki patjasi ominaisuudet eleganssin ja mukavuuden lisäksi.

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, joten voit nauttia patjasi kaikista ominaisuuksista sekä egyptiläisen puuvillalevyn 400 langan mukavuudesta. Patjoille, joiden korkeus on enintään 35 cm.


  No features to compare