Sábana lisa 300 Hilos rayada satén
  Cotton Vitae

  Sileä arkki 300 Kierteet raidallinen satiini

  30,89 €
  Sisältää alv:n

  Egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa raidallinen satiini, yksinkertainen ja tyylikäs, tämä raidallinen muotoilu (0,5 cm. leveä) harmonisoituu modernin makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Puhdas egyptiläinen puuvilla, jossa on 300 lankaa neliötuumaa kohti. Pussilakanoissa on kirjekuorimainen aukko, jossa on käsin ommellut silmukat.

  Mitta
  100% secure payments

  Pese 40 asteessa, Jos käytät kuivausrumpua, jossa on kosteutta tai pesukoneen pyörimisen jälkeen, levitä pARA hyvin ja silitä sitten.

  Älä sekoita pesussa muiden kuitukankaiden, kuten akryylin tai polyesterin, kanssa.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTON275

  Quick Compare

  Tuote
  Sábana Lisa, Algodón Egipcio 200 Hilos - Percal Työtaso arkki Egyptiläinen puuvilla 200 lankaa - Percale Sábana encimera 400 hilos Algodón Egipcio satén Työtasolevy 400 lankaa Egyptiläinen puuvillasatiini Sábana encimera 400 Hilos algodón egipcio PERCAL Työtaso arkki 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL
  Availability
  Hinta
  25,85 €
  39,35 €
  41,00 €
  Kuvaus

  Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasta, jossa on 200 lankaa.  Nämä työtasot on viimeistelty 5 cm: n ompelevalla reunalla, joka antaa sängylle enemmän eleganssia. Meillä on kaikki koot, jotka taatusti sopivat oikein sänkyysi, runsaat koot, myös pitkään.

  Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen kammattu puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

  Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

  Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, käytettäväksi ympäri vuoden.


  No features to compare