Myydyimmät

Cotton Vitae

Tyynyliina 400 Lankaa PERCAL

12,89 €

Uskomattoman silkkinen. Moitteetonta vastinetta rahalle!

Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvilla-ahvenesta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

Tyynyliinoissa +5cm on reunus, joka on merkitty brodeeratulla johdolla sen kehän ympärille.

  Cotton Vitae

  Joustava kihara patjanpäällinen

  12,83 € 11,55 €

  Rizo Elastic Velfont -patjanpäällinen on valmistettu 100% puuvillakihareesta, joka on parasta laatua, erittäin imukykyistä ja joustavaa. Tämä päällinen takaa patjan täydellisen hygienian, koska se suojaa sitä täysin.

  Se voidaan sijoittaa helposti kankaan joustavuuden ja "U" -muotoisen vetoketjun ansiosta, joka kietoutuu hermeettisesti patjan ympärille.

  • −10%
  Cotton Vitae

  SATÉN Tyynynpäällinen 400 lankaa

  11,00 €

  Egyptiläisestä puuvillakankaasta valmistetut tyynyliinat 400 lankaa satiinia, aukko toisella puolella, sisäembozo. Mukana olevat mittaukset " + 5" osoittavat, että reunan leveys määritellään kannen kehän ympärillä olevalla johdolla, joka tunnetaan nimellä Oxfordin reuna.

   Cotton Vitae

   Säädettävä arkki 400 lankaa Egyptiläinen puuvilla

   46,77 €

   Valmistettu parhaasta egyptiläisestä puuvillaisesta percale-kankaasta, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheys. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

   Työtasolevy 400 Langat Egyptiläinen puuvilla PERCAL, erittäin hengittävä, joten voit nauttia patjasi kaikista ominaisuuksista sekä egyptiläisen puuvillalevyn 400 langan mukavuudesta. Patjoille, joiden korkeus on enintään 35 cm.


    Vedenpitävä Respira Bajera -arkki

    23,04 € 20,74 €

    Velfontin vedenpitävä ja hyperhengittävä Respira-pohjalevy on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillakankaasta, joka on kammattu ja GOTS-sertifioitu lanka, erittäin pehmeä ja erittäin miellyttävä koskettaa.

    Sen vedenpitävä ja hyperhengittävä Neotherm-kalvo® suojaa patjaa nesteiltä ja antaa ihon hikoilla tarjoten hikoilemattoman levon.

    Vuodekoko 200 x 200, vain valkoinen

    • −10%
    Cotton Vitae

    Bentor-pyyhkeen väri 650 gr. erittäin pehmeä

    5,52 €

    Bentor Towel Color 650 gr. erittäin pehmeä, Poikkeuksellinen grammage, joka antaa korkean imeytymisen ja pehmeyden, puhdasta muhkeaa 100% kaksipuolista kammattua kiharapuuvillaa. Laaja valikoima värejä, jotka voidaan yhdistää mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen. Jacquardin raja.

     Työtasolevy 400 lankaa Egyptiläinen puuvillasatiini

     39,35 €

     Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jossa on luonnollinen kammattu puuvillakiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti.

      Cotton Vitae

      Pussilakana 400 Lankaa Egyptiläinen puuvilla percale

      52,30 €

      Pussilakana kattaa 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, joissa on 400 lankaa neliötuumaa kohti - kaksinkertainen tavallisten percale-vuodevaatteiden tiheyteen verrattuna. Yksinkertaisesti ainutlaatuisella kosketuksella tämä tuote on täydellinen valinta tyylikkääseen sänkyyn!

      Pussilakana 400 egyptiläistä puuvillaista percale-lankaa, erittäin hengittävä, pussilakanan sulkeminen piilotetuilla painikkeilla.

       Cotton Vitae

       Satén 400 -säikeiden arkki

       40,15 €

       Uusi Satin Superior Quality -hotellimallistomme, jossa on 400 lankakangasta. Satiinikangas luo helposti hoidettavan viimeistelyn, jolla on poikkeuksellinen kiilto ja erinomainen tuntuma. Valmistettu 100% egyptiläisestä puuvillasatiinista, jossa on 400 lankaa neliötuumaa kohti, Mercerized ja sanforized, mikä tekee siitä luonnollisen puuvillan kiillon ja välttää kutistumista pesussa. Nämä satulat on kiinnitetty joustavalla johdolla jokaiseen kulmaan.

        Cotton Vitae

        Pussilakana puuvilla 600 lankaa

        90,75 €

        Pussilakana puuvilla 600 lankaa, valmistettu puuvillakankaasta, joka on valittu sen joustavuuden ja kuidun pituuden vuoksi. Merseroitu ja desinfioitu kangas, jossa on 600 lankaa neliötuumaa kohti. Tunne maksimaalinen mukavuus ja pehmeys