Toalla Color Algodón GIZA 700 gr/m2
  Cotton Vitae

  Pyyhkeen väri Puuvilla GIZA 700 gr/m2

  3,80 €
  Sisältää alv:n

  Pyyhkeet 100% GIZA-puuvillaa, pehmeyttä ja ainutlaatuista imeytymistä, puuvillaa alkuperää Egypti ja valmistaa Portugalissa yksinoikeudella Tuotemerkillemme Cotton Life. Neljässä värissä ja eri koossa.

  Värit
  Mittaus:
  100% secure payments

  GIZA-puuvilla on egyptiläistä alkuperää, ne ovat pitkiä, joustavia ja erittäin ohuita kuituja. Egyptiläinen Giza-puuvilla on eräänlainen puuvilla, joka korjataan Niilin lähellä. Sen erinomainen laatu on ympäristöolosuhteissa, jotka ympäröivät aluetta, jossa sitä kasvatetaan. Niilin suisto tarjoaa täydellisen määrän auringonvaloa, kosteutta (kosteushöyryä ilmassa) ja ravinteikasta maaperää puuvillan kasvun stimuloimiseksi. Se on täydellinen yhdistelmä, joka auttaa puuvillakasvia kasvamaan ja tulemaan upeaksi yksilöksi.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  COTTB3101

  Quick Compare

  Tuote
  Toalla orgánica Algodón y Lino 600 gr. Luomupyyhe Puuvilla ja pellava 600 gr. Daida Toalla Cero Torsión 550 gr. Daida-pyyhe nolla vääntö 550 gr. Bentor Toalla Color 650 gr. extra soft Bentor-pyyhkeen väri 650 gr. erittäin pehmeä
  Availability
  Hinta
  4,42 €
  5,20 €
  5,52 €
  Kuvaus

  Luomupyyhe Puuvilla 60% ja Pellava 40%, gramma 600 gr.  teki kaksi kaksoiskierrettä 24/2. Nuoltu tangon reunus, kahdessa värissä raaka (luonnollinen) ja beige.

  Daida Zero Torsion Towel 550 gr. 100% puuvilla, valmistettu Portugalissa, muhkea ZERO TORSION, tekee kosketuksestaan poikkeuksellisen pehmeän ja korkean imeytymisen. Se valmistaa eurooppalaisilla OEKOTEX 100 -standardeilla.

  Laaja väriavaruus

  Bentor Towel Color 650 gr. erittäin pehmeä, Poikkeuksellinen grammage, joka antaa korkean imeytymisen ja pehmeyden, puhdasta muhkeaa 100% kaksipuolista kammattua kiharapuuvillaa. Laaja valikoima värejä, jotka voidaan yhdistää mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen. Jacquardin raja.

  No features to compare