Cotton Vitae

  Puuvilla curl kylpytakki 400gr.

  45,00 €
  Sisältää alv:n

  Kylpytakki Puuvilla käpristyä 100%, 400 gr. , 120 cm korkea. tilava, lämmin ja mukava. saatavana neljässä värissä, valkoinen, beige, turkoosi ja tummansininen.

  Värit
  Koko
  100% secure payments

  Kylpytakki Puuvilla käpristyä 100%, 400 gr. , 120 cm korkea. tilava, lämmin ja mukava. saatavana neljässä värissä, valkoinen, beige, turkoosi ja tummansininen.

  Mikä on muhkea kangas?

  Termi "muhkea" on melkein synonyymi sanalle "pyyhe", mutta muhkea on itse asiassa erityinen kudontatyyli.

  Ensimmäisen kerran 1840-luvulla esitelty kihara on valmistettu leikkaamattomista silmukoista, jotka tunnetaan nimellä "hiukset", jotka nousevat kankaan pohjasta tai lattiasta. Useimmat kankaat valmistetaan kutomalla lankaa kahteen suuntaan: pystysuoraan (loimi) ja vaakasuoraan poikittaiseen (kude).

  Muhkea kangas on valmistettu kahdesta loimipalkista: lattian loimi, joka auttaa muodostamaan pyyhkeen pohjan, ja hiusten loimi, joka luo langan silmukat. Nämä silmukat on erotettu pohjasta kankaan molemmin puolin pinta-alan lisäämiseksi, imukyvyn parantamiseksi ja sileän tunteen ylläpitämiseksi.

  Tuotetiedot

  Cotton Vitae
  ALBTOR38210

  Quick Compare

  Tuote
  Albornoces Spa Superior 300 g/m² Superior Spa Kylpytakit 300 g/m² Albornoz City con capucha Kaupungin kylpytakki hupulla
  Availability
  Hinta
  44,92 €
  54,45 €
  Kuvaus

  Superior Spa -kylpytakit 300 g/m², vohvelikangas on valmistettu 100% parasta laatua olevasta puuvillasta, joka on valmistettu Portugalissa. Vahva ja kestävä, tiheys 300 grammaa puuvillaa neliömetriä kohti.

  Se voidaan pestä koneella ja käyttää kuivausrumpua.

  Kylpytakki puuvillan kiharahupulla, tilava, lämmin ja mukava. 400 gr/m2.

  Valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla sertifioiduissa tehtaissamme.

  No features to compare